Ηλεκτρονικές Φόρμες Αιτήσεων Εργασίας

Προσλάβετε το προσωπικό που θέλετε εύκολα και γρήγορα

Πείτε αντίο στην εποχή που οι υποψήφιοι έστελναν τα βιογραφικά και τις συνοδευτικές επιστολές τους σε μια βαρετή διεύθυνση email στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησής σας. Με τις ηλεκτρονικές μας φόρμες, οι υποψήφιοι για την κάλυψη μιας κενής θέσης στην επιχείρησή σας μπορούν να σας στείλουν γρήγορα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε εύκολα και απλά

Επιχειρήσεις κάθε μεγέθους ανακαλύπτουν ότι οι ηλεκτρονικές φόρμες είναι ο πιο άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να συλλέγετε αιτήσεις υποψηφίων.

Αντί να περιορίζετε τους υποψήφιους σε ένα βιογραφικό και μία συνοδευτική επιστολή, τώρα μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις που θα σας προσφέρουν επιπρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες, πέρα από αυτές που αποτυπώνονται στην περιγραφή της επαγγελματικής τους εμπειρίας. Με το Survey.gr μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πεδία που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της συγκεκριμένης ανοιχτής θέσης που διαφημίζετε, να χρησιμοποιήσετε κανόνες λογικής για να κατευθύνετε τους υποψήφιους προς συγκεκριμένα μονοπάτια και να προσθέσετε εικόνες ή βίντεο με ενημερωτικές πληροφορίες για την εν λόγω ανοιχτή θέση.

Όλες οι αιτήσεις συλλέγονται σε ένα εύχρηστο περιβάλλον χρήστη προκειμένου να περιορίσετε και να επιλέξετε τους καλύτερους υποψηφίους. Χρησιμοποιήστε έξυπνους αλγορίθμους στατιστικής για να απορρίψετε άμεσα υποψήφιους που δεν διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα και να μην αναλώσετε χρόνο σε άκαρπες συνεντεύξεις.

Με τη διαδικτυακή μας μηχανή ερευνών έχετε τη δυνατότητα να δημιουργείτε επιτυχημένες καμπάνιες προσλήψεων, μειώνοντας το χρόνο και την ενέργεια που κάποτε δαπανούσατε σε μέτριες αιτήσεις, ώστε να μπορείτε πλέον να επικεντρώνεστε μόνο στα πιο ικανά υποψήφια στελέχη.

Δείτε παραδείγματα: