Σχόλια Ιστοτόπων

Ο ιστότοπος σας ως εργαλείο μάρκετινγκ

Ο ιστότοπος σας αποτελεί την ψηφιακή «βιτρίνα» της επιχείρησής σας. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν συνιστά μονάχα το μέσο που επιλέγουν οι πελάτες σας για να έρθουν σε επαφή με την επιχείρησή σας, αλλά και είναι το μέσο που χρησιμοποιούν για να αγοράσουν διαδικτυακά κάποιο προϊόν ή υπηρεσία σας. Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπος σας αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για να συλλέγετε σχόλια, ιδέες και προτάσεις απευθείας από τους επισκέπτες σας.

Έχουν οι πελάτες σας μια ευχάριστη εμπειρία στον ιστότοπο σας; Είναι εύκολος ο ιστότοπος σας στην πλοήγηση; Τι ιδέες μπορούν να προσφέρουν οι επισκέπτες για τον ιστότοπο, τα προϊόντα και την επιχείρησή σας; Με το Survey.gr μπορείτε πλέον να μάθετε από τους ίδιους τους επισκέπτες σας τι τους αρέσει και τι όχι, καθώς και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες

Το Survey.gr σας δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενείτε την έρευνά που δημιουργήσατε στον ιστότοπο σας και να συλλέγετε τα σχόλια των επισκεπτών σας απευθείας. Παράλληλα, μπορείτε να διανέμετε την έρευνά σας και μέσω email ή κοινωνικών δικτύων για να στοχεύετε σε ένα ακόμα ευρύτερο κοινό και να αυξάνετε τα ποσοστά ανταπόκρισης. Με το διαδικτυακό μας εργαλείο ερευνών συγκεντρώνετε χρήσιμα δεδομένα και έχετε στη διάθεσή σας εργαλεία στατιστικής ανάλυσης προκειμένου να εξάγετε ακριβώς τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Δείτε παραδείγματα:Ξεκινήστε τη δική σας web & mobile έρευνα

Περισσότερες έρευνες σε ιστοτόπους & κινητές συσκευές