Σχόλια Mobile Εφαρμογών

Τι πιστεύει η αγορά για την εφαρμογή σας;

Για να είστε ανταγωνιστικός στην αγορά των mobile εφαρμογών είναι απαραίτητο να κάνετε συνεχείς βελτιώσεις και ενημερώσεις σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές στην αγορά και μονάχα αυτές που προσφέρουν πραγματική αξία στους χρήστες τους θα είναι επιτυχείς. Αλλά πώς θα μάθετε πώς πρέπει να βελτιωθεί η εφαρμογή σας; Ή πιο χαρακτηριστικό της εφαρμογής σας προσελκύει τους πελάτες και πρέπει να επενδύσετε περισσότερους πόρους σε αυτό; Τα στατιστικά που αποτυπώνουν την κίνηση και χρήση της εφαρμογής είναι ένας τρόπος.

Ωστόσο, με το Survey.gr τώρα μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και να ρωτήσετε απευθείας τους χρήστες σας: Τι έχετε να μας πείτε; Τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα;

Προγραμματιστές, σχεδιαστές και product managers μπορούν να έχουν σημαντικό όφελος συλλέγοντας σχόλια για mobile εφαρμογές, δεδομένου ότι πρέπει να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο πιθανά προβλήματα που προκύπτουν στη χρήση ή το βαθμό αποδοχής ενός χαρακτηριστικού. Είναι γνωστό, πλέον, ότι παρόμοια προβλήματα μπορεί να οδηγήσουν σε μειωμένες πωλήσεις και χαμηλές αξιολογήσεις σε app stores, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την αναζήτηση σχολίων για mobile εφαρμογών.

Με το διαδικτυακό μας εργαλείο ερευνών μπορείτε να συγκεντρώσετε δεδομένα και να πραγματοποιήσετε σύνθετες αναλύσεις ώστε να προλαμβάνετε τις αρνητικές αξιολογήσεις. Φιλτράρετε αποτελέσματα ανά χρήστη, συσκευή ή τοποθεσία και αντλήστε πολύτιμες πληροφορίες από τις έρευνές σας. Καθώς θα συλλέγετε ολοένα και περισσότερα σχόλια από τους χρήστες, θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύσσετε την εφαρμογή σας έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες του κοινού στο οποίο στοχεύετε.

Δείτε παραδείγματα:Ξεκινήστε τη δική σας web & mobile έρευνα

Περισσότερες έρευνες σε ιστοτόπους & κινητές συσκευές