Γιατί Survey.gr

Αποτελεσματική έρευνα εύκολα και οικονομικά

Δημιουργήστε στοχευμένες διαδικτυακές έρευνες, συλλέξτε πολύτιμες απαντήσεις και αξιοποιήστε εξειδικευμένα εργαλεία ανάλυσης. Η διαδικτυακή έρευνα πρέπει να είναι τόσο απλή. Και είναι με την Απόλυτη Μηχανή Ερευνών.

Χωρίς Extensions, Add-ons Τρίτων ή Επιπλέον Εφαρμογές - μονάχα το Survey.gr και οι στόχοι της διαδικτυακής σας έρευνας. Η μοναδική μας πλατφόρμα συνδυάζει ευελιξία, ευκολία στη χρήση και δυναμικά εργαλεία επεξεργασίας σε ένα οικονομικό προϊόν.

Μία Έρευνα, Πολλαπλά Κανάλια Διανομής - Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η διαδικτυακή έρευνα είναι να μπορέσει να επικοινωνήσει με πελάτες που χρησιμοποιούν πολλαπλές συσκευές και πλατφόρμες. Το Survey.gr προσαρμόζει ανάλογα την έρευνά σας ώστε να προβάλλεται σωστά σε κινητές συσκευές, email, κοινωνικά δίκτυα, φορητούς υπολογιστές και αλλού. Συλλέξτε απαντήσεις από όλα τα πιθανά κανάλια και πετύχετε αυξημένα ποσοστά απόκρισης με το Survey.gr

Αποκτήστε Δεδομένα Χωρίς Να Είστε Ειδικός - Δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής για να διεξάγετε επιτυχημένες διαδικτυακές έρευνες. Με την Απόλυτη Μηχανή Ερευνών έχετε πρόσβαση σε κάθε μορφή ερωτηματολογίων, από απλές ερωτήσεις "ναι" ή "όχι" σε σύνθετες κλίμακες Likert, καθώς και σε μία πλούσια συλλογή από προσαρμοζόμενα πρότυπα που προβάλλουν τη δική σας εταιρική ταυτότητα. Το λειτουργικό περιβάλλον του χρήστη έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να διευκολύνει και να απλοποιεί τη δημιουργία ερευνών, καθώς και τις διαδικασίες αυτοματοποίησης και τμηματοποίησης.

Δυναμικά Εργαλεία Ερευνών, Δίχως Περιορισμούς - Τα διαδικτυακά δεδομένα ερευνών έχουν την αξία που τους δίνει η ανάλυσή τους. Λεπτομερείς αναλύσεις επιτυγχάνονται μονάχα με τα εξειδικευμένα εργαλεία που διατίθενται από την Απόλυτη Μηχανή Ερευνών. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε έτοιμα πρότυπα για τις αναφορές σας ή να δημιουργείτε προσαρμοσμένες αναφορές, χωρίς περιορισμούς στις δυνατότητες επεξεργασίας των δεδομένων που έχετε συλλέξει.

Ο κόσμος της διαδικτυακής έρευνας γίνεται εύκολα προσβάσιμος με την Απόλυτη Μηχανή Ερευνών, την αφοσιωμένη μας ομάδα ειδικών και την 24/7 εξυπηρέτηση πελατών. Έρευνες ανθρώπινου δυναμικού, μάρκετινγκ και εξειδικευμένες τομεακές έρευνες είναι μονάχα η αρχή. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, το Survey.gr το κάνει δυνατό. Η διαδικτυακή έρευνα είναι επιτέλους τόσο απλή.

Δημιουργήστε την έρευνά σας »