Πώς λειτουργεί

Δημιουργήστε έρευνες για τις δικές σας ανάγκες

Εξαιρετικά απλό και απίστευτα λειτουργικό. Έτσι χαρακτηρίζουν οι πελάτες μας αυτό το μοναδικό λογισμικό δημιουργίας ερευνών, για το οποίο εκκρεμεί η κατοχύρωση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Σχεδιάστε την έρευνά σας από την αρχή ή απλά επιλέξτε ένα από τα έτοιμα επαγγελματικά μας πρότυπα. Προσαρμόστε για να δώσετε το προσωπικό σας ύφος και χρησιμοποιήστε τις επιλογές που είναι σημαντικές για εσάς - από υποχρεωτικές απαντήσεις έως προστασία με κωδικούς πρόσβασης και περιορισμούς IP.

Προσθέστε ό,τι τύπο ερώτησης μπορείτε να φανταστείτε για να δημιουργήσετε γρήγορα αποτελεσματικές έρευνες. Χρησιμοποιήστε σύνθετη λογική διακλάδωσης (branching logic) για να ελέγχετε τις απαντήσεις και αποκτήστε ακριβώς τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Διανείμετε μέσω του διαύλου που προτιμάτε

Με το Survey.gr δεν θα μείνετε χωρίς απαντήσεις. Μπορείτε να προσεγγίσετε το κοινό – στόχος σας με όποιο τρόπο εξυπηρετεί τις ανάγκες σας - μέσω link, ιστοτόπων, facebook, twitter, email, mobile εφαρμογές

Ξεκινήστε την έρευνά σας και αρχίστε να λαμβάνετε απαντήσεις μέσα σε λίγα λεπτά.

Συλλέξτε απαντήσεις

Οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση στην έρευνά σας από οποιοδήποτε browser και συσκευή - υπολογιστή, κινητό ή τάμπλετ. Αξιοποιήστε τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων για να συλλέξετε τις πραγματικές απόψεις των ενεργών πελατών σας. Υποστηρίζουμε ακόμα και έρευνες σε χαρτί!

Εξάγετε και αναλύστε δεδομένα

Το Survey.gr απλά σας εφοδιάζει με πιο χρήσιμες πληροφορίες.

Δημιουργήστε εκτενείς και ακριβείς αναφορές με ένα κλικ. Αντλήστε πολύτιμες πληροφορίες από επαγγελματικά διαγράμματα, πίνακες και περιλήψεις. Εντοπίστε σημαντικά στατιστικά δεδομένα που μπορούν να αποκλείσουν ασύνδετες και άκυρες απαντήσεις. Εξάγετε μεμονωμένες απαντήσεις ή ολόκληρες αναφορές σε pdf και excel.

Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά εργαλεία, όπως συνδυαστικούς πίνακες ή λογικά φίλτρα από πολλαπλές πλευρές και κατανοήστε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Και όλα αυτά στη διάθεσή σας σε πραγματικό χρόνο!

Δημιουργήστε την έρευνά σας »