Συχνές Ερωτήσεις

Τι συμβαίνει με τα δεδομένα μου; Είναι ασφαλή;

Τα δεδομένα που συλλέγετε με τις έρευνές σας ανήκουν μόνο σε εσάς. Το Survey.gr δεν μοιράζεται τα δεδομένα σας με τρίτους. Το Survey.gr χρησιμοποιεί SSL κρυπτογράφηση για μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων σας.

Μπορώ να πληρώσω μόνο για λίγους μήνες;

Ναι. Το Survey.gr προσφέρει μηνιαία και ετήσια προγράμματα συνδρομής.

Προσφέρετε ειδικές εταιρικές εκπτώσεις;

Ναι. Προσφέρουμε εκπτώσεις όταν ένας οργανισμός έχει 10 ή περισσότερους χρήστες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χρειάζεται να υπογράψω συμβόλαιο;

Όχι. Το Survey.gr δεν σας δεσμεύει με κάποιο συμβόλαιο. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και να πληρώνετε μονάχα όταν το χρειάζεστε. Αποδέχεστε τους όρους χρήσης όταν εγγράφεστε.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Το Survey.gr δέχεται πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και PayPal.

Μπορώ να αλλάξω το πρόγραμμα μου;

Ναι. Μπορείτε να αλλάξετε πρόγραμμα όποτε θελήσετε. Αν αλλάξετε σε πιο ακριβό πρόγραμμα, θα χρειαστεί να πληρώσετε τη διαφορά. Αν αλλάξετε σε πιο φθηνό πρόγραμμα, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά (μονάχα στις ετήσιες συνδρομές).

Τι συμβαίνει αν λήξει το ΑΡΓΥΡΟ ή ΧΡΥΣΟ πρόγραμμά μου;

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα. Όλες οι έρευνες και τα δεδομένα σας θα παραμείνουν στο λογαριασμό σας. Όλες οι ενεργές σας έρευνες θα απενεργοποιηθούν.

Έχετε κι άλλες ερωτήσεις;

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας, ακόμα και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τις έρευνές σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 24/7.

Δημιουργήστε την έρευνά σας »