Έρευνες 360 Μοιρών

Αξιολογήστε το εργατικό σας δυναμικό

Οι έρευνες 360 μοιρών έχουν σχεδιαστεί για να συλλέγουν ένα ευρύ φάσμα σχολίων σχετικά με την επίδοση ενός εργαζομένου, ταυτόχρονα από προϊστάμενους και υφιστάμενους. Η σφαιρική αυτή προσέγγιση σας δίνει τη δυνατότητα να μετρήσετε την αξία που προσθέτει το εργατικό σας δυναμικό στον οργανισμό σας και να αντιληφθείτε τα πεδία στα οποία θα πρέπει να υπάρξουν βελτιώσεις.

Σε πολλές περιπτώσεις οι έρευνες 360 μοιρών έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αξιολόγηση ενός εργαζόμενου. Προκειμένου να συλλέξετε αξιοποιήσιμα δεδομένα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τύπους ερωτήσεων ανάλογα με το επίπεδο του κάθε εργαζόμενου που περιλαμβάνεται σε αυτή την έρευνα. Με το ισχυρό διαδικτυακό μας εργαλείο ερευνών μπορείτε να ετοιμάσετε έρευνες 360 μοιρών προσαρμοσμένες στην κάθε σας ανάγκη μέσα σε λίγα λεπτά.

Χρησιμοποιήστε μια ποικιλία από τύπους ερωτήσεων, προσαρμόστε δίνοντας τη δική σας ταυτότητα και λογότυπο, εφαρμόστε προχωρημένους κανόνες λογικής και διανείμετε στην ομάδα σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Το εύχρηστο περιβάλλον χρήστη σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε αποτελεσματικές έρευνες χωρίς να χρειάζεστε ειδικές γνώσεις τεχνολογίας ή στατιστικής.

Οι διαδικτυακές μας έρευνες προσφέρουν μια ποικιλία από εργαλεία, μεταξύ των οποίων λογική διακλάδωσης, πολλαπλούς τύπους ερωτήσεων και έτοιμα πρότυπα. Ενώ, όταν θα έχετε συγκεντρώσει δεδομένα από τους εργαζόμενους σας, μπορείτε άμεσα να παράγετε αναφορές χρησιμοποιώντας προχωρημένα εργαλεία ανάλυσης.

Με την πλατφόρμα μας διαδικτυακών ερευνών θα κατανοήσετε την αξία του εργατικού σας δυναμικού εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Άμεσα αποτελέσματα στα χέρια σας, αυτό προσφέρουμε.

Δείτε παραδείγματα: