Έρευνες Λιανικού Εμπορίου

Ενισχύστε τη λιανική σας με αποτελεσματικές έρευνες

Εάν δραστηριοποιείστε στο λιανικό εμπόριο, τότε η διεξαγωγή μιας έρευνας μπορεί να σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για κάθε πτυχή της δραστηριότητάς σας, από τα προϊόντα που πουλάτε και τον τρόπο που το προσωπικό εξυπηρετεί τους πελάτες σας έως τα αισθήματα που προκαλεί στους επισκέπτες η εικόνα του καταστήματός σας.

Είτε πουλάτε διαδικτυακά είτε μέσω φυσικού καταστήματος, οι έρευνες λιανικής είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να βελτιώσετε την εμπειρία και ικανοποίηση των πελατών σας.

Ακούγοντας τις απόψεις των πελατών σας μπορείτε να κατανοήσετε τι λειτουργεί πραγματικά σωστά στο κατάστημά σας και τι όχι. Το Survey.gr σας προσφέρει άμεσα αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες. Επιλέξτε από ένα έτοιμο πρότυπο ερωτηματολόγιο ή σχεδιάστε το δικό σας, δώστε την ταυτότητά σας και θέστε τα ερωτήματα που είναι σημαντικά για εσάς.

Έχοντας στη διάθεσή σας σχεδόν κάθε πιθανό τύπο ερωτήσεων, με το Survey.gr οι δυνατότητες για τη συλλογή χρήσιμων πληροφοριών είναι απεριόριστες. Ενώ παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίζετε τους πελάτες σας υπό τους όρους που θέτουν οι ίδιοι, επικοινωνώντας μαζί τους μέσα από το κανάλι της προτίμησής τους –κοινωνικά δίκτυα, web, mobile και πολλά άλλα.

Δείτε παραδείγματα: